maandag 30 april 2012

En de winnaar is....

Ik wil iedereen toch echt eerst even bedanken voor alle leuke en lieve berichtjes. Mijn blog is nu pas 5 daagjes online en we zijn al 116 volgers verder en al bijna 1.500 bezoekers zijn langs geweest. Meiden, allemaal reuze bedankt!! Tijd om de winnaar van de eerste Candy te trekken zoals beloofd.
Het winnende nummer is: nummer 21 - Marian. Stuur je me even een email op info@noortje-design.nl dan stuur ik je de 4 Lizzy Clear Stamps zo snel mogelijk toe.

Was jij deze keer geen winnaar? Niet getreurd, houd gewoon mijn blog in de gaten, want ik ga vast nog veel vaker een leuke Candy weggeven voor mijn volgers en lezers. Voor nu nog een fijne avond gewenst allemaal en tot de volgende post!



Hoe het allemaal begon.....

Medio 2011 werd ik benaderd door Joy!Crafts met de vraag of ze de door mij getekende Digi Stamps Lizzy uit mochten brengen als echte stempels. Ik was natuurlijk supertrots en heb volmondig ja gezegd. Ik heb toen bij het artikel een leuke verpakking gemaakt en inmiddels zijn mijn stempels verkrijgbaar bij alle betere hobbyspeciaalzaken.


Hierna volgden nog meer produkten van mijn hand welke ik later zal tonen op mijn blog. Maar om het feit te vieren dat ik nu officieel ingeschreven sta bij de KvK onder de naam Noor! Design wil ik graag een set met 4 stempels weggeven, het produkt waar het allemaal mee begon!

Wat moet je doen?

1.) voeg je naam en URL toe m.b.v. Mr. Linky
2.) plaats het "Noor! Design" logo op je eigen blog met een link
3.) wordt volger

Op Koninginnedag, maandag 30 april, zal ik 's avonds om 21.00 uur de winnaar bekend maken! Ik wens iedereen veel succes en ik hoop dat jullie allemaal een kansje wagen.



zaterdag 28 april 2012

Purrfect Friends

Tot op heden kennen jullie waarschijnlijk alleen Lizzy van mijn hand, omdat alleen daar pas Clear Stamps van op de markt verschenen zijn. Ik heb echter al meerdere characters laten tekenen. Hoe vinden jullie mijn vriendinnetje Angelina? Ze is gek op haar kat Minoes en wilde dan ook graag voor ons poseren.... ;-)


Design Team Member Debbie heeft Angelina voor ons ingekleurd met Copic Markers en er vervolgens een heel fraai kaartje omheen geknutseld. Zoals je ziet heeft deze Digi helemaal niet zoveel nodig om er iets leuks mee te maken. Een fraai designpapiertje en wat geponste bloemen en je kaart is in een handomdraai klaar.


En omdat het stiekem nog steeds een beetje feest is geef ik Angelina vandaag GRATIS weg als Digi Stamp. Klik op de afbeelding voor een vergroting en sla deze vervolgens op op je computer. Geef de Digi gerust door aan je vriendinnetjes, maar vraag dan wel of ze ook eens een kijkje komen nemen op mijn blog.


Ik zou het leuk vinden als jullie me laten zien wat jullie voor leuke creaties maken met deze Digi. Als jullie je creatie per e-mail sturen naar info@noortje-design.nl dan zal ik deze op mijn blog plaatsen (uiteraard met een link naar jouw blog). Veel plezier gewenst met Angelina en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat als je de Digi meeneemt!

Oh ja, en scroll even naar beneden....je kunt nog tot maandagavond de 4 Lizzy Clear stamps winnen!!

donderdag 26 april 2012

Kaartenstandaards

Joy!Crafts komt ook deze maand weer met hele leuke nieuwe artikelen. Mijn favoriet is dit keer toch wel deze snij- en embossingmal waarmee je je eigen kaartenstandaard kunt maken uit iedere gewenst kleurtje papier. Ze zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen zoals je hieronder kunt zien. Deze mallen zijn niet door mij ontworpen maar door een collegaatje maar ik wilde ze toch graag met jullie delen.


In een handomdraai haal je deze stencils door je Trouvaille machine, even vouwen en klaar! Ineke van het Design Team van Joy!Crafts laat op dit prachtige kaartje zien dat de standaardjes uitermate geschikt zijn voor ronde creaties.


De maand April staat bij Joy!Crafts in het thema van Tea Time. Bekijk snel de gehele collectie stansjes in diverse formaten koffie- en theepotten, kop en schotels, mokken, een theemuts en zelfs 2 etageres.

Deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Create4fun, klik hier voor de link naar hun webshop. Leuk om te vragen voor Moederdag! ;-)