vrijdag 25 juli 2014

When Words Fail Music Speaks


Vandaag een kaart van Janet. Zij is weer eens aan de slag geweest met de "Dance to the music" serie. Ze heeft er deze zigzag kaart van gemaakt.Ze is deze kaart begonnen door een strook wit kaarten karton van 13.5 x 27 cm dubbel te vouwen. Dit is de achterste kaart . Nu heeft ze een strook kaarten karton van 18 x 20 cm dubbel gevouwen op 9 cm. Hierdoor is 1 kant 2 cm langer. Deze vouw je ook om en plak je onder de achterste kaart. Nu heb je dus een zigzag.



Wat ze nu gedaan heeft is een stuk karton van 13 x 13 cm bestempeld met Versamark inkt en de achtergrond stempel. Deze heeft ze daarna met een spons voorzien van Panpastel. Zo komt het patroon van de stempel mooi tevoorschijn. Deze heeft ze op de achterste kaart geplakt. Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over de Panpastel maar daar zijn de cursussen voor. De voorste kaart heeft ze voorzien van een strook karton waarbij ze de music clearstamp heeft gebruikt. Deze is op dezelfde wijze bewerkt als de achtergrond van de achterste kaart.



Om nu de kaart alleen te laten met de achtergrondjes vond ze ook een beetje kaal en daarom heeft ze hem nog voorzien van de muzieknoten rand stans 6002/0272 waarbij ze de rand er af heeft geknipt. Deze heeft ze gestanst en geembost uit aqua blauw cardstrock. de voorkant heeft ze het frame 002/0356 geplakt dat ze uit zwart cardstock had gestanst. Daarop heeft ze een stuk aqua blauw design papier geplakt waar ze met gouden embossingpoeder de tekst stempel op heeft gemaakt. Deze komt van de leuke clearstampset "Dance to the music"6410/0068 Langs het randje van het designpapier zit ook nog wat gouden embossingpoeder.


Nu heeft ze langs alle randen nog de filigraan rand stans 6002/0357 geplakt. Deze zijn uit zwart  ardstock gestanst en hebben dezelfde "krullen" als het frame. Zo is het een mooi passend geheel.  Ter versiering heeft ze nog de twee vlindertjes van de Vintage Flourishes  6002/0033 gebruikt. Ook deze zijn voorzien van een vleugje gouden embossingpoeder en een paar aqua groene pareltjes op het lijfje.


Zoals je ziet is de rand ook erg leuk langs je kaart te gebruiken en het frame ook ideaal voor teksten.

2 opmerkingen:

  1. Hele mooie kaart, ik word nieuwsgieriger en nieuwsgieriger naar de werking van PanPastel.
    Groetjes, Veerle

    BeantwoordenVerwijderen