maandag 30 juni 2014

Speciaal Voor Jou

Deze keer geen kaart maar een envelop in vintage stijl gemaakt door Joyce. De blauwe mallen die heeft gebruikt passen ook wel heel mooi bij dit thema.


Het is Frame 6002/0356 en border 6002/0357. Dit zijn 2 hele mooie, fijne mallen. In het frame past het plaatje erg mooi. Het papier wat Joyce gebruikt heeft is van Pion - My Precious Daughter.


Bij het frame zitten ook 3 hoekjes en bij de envelop heeft Joyce er 2 gebruikt. Zo krijg je een mooi passend geheel. Je hebt een mooi hoekje voor de linker en rechter kant.


Hier nog even de envelop als de flap naar beneden gevouwen is. Zo wil je wel verrast worden, het is een mooi kado envelop geworden.




 Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Frame + 3 hoekjes   Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand  

zondag 29 juni 2014

Have A Blossom Day

Janet heeft dit keer een CAS doorkijk kaart gemaakt. Hoe ze dat gedaan heeft zullen we even uitleggen. Ze heeft een dubbele vierkante kaart van 13,5 x 13,5 cm als basis gebruikt. Aan de voorkant heeft ze er een vierkant van 10 x 10 cm uitgesneden.


Nu heeft ze een stuk mica van 11 x 11cm als raampje aan de achterkant voor het vierkant geplakt. Dit mica is voorzien van de clearstamp silhouette birds 6410/0069. Deze heeft ze met Stazon inkt op gestempeld want die is geschikt voor gladde ondergronden.


De achtergrond heeft ze gemaakt door met Versamark de cherry blossom tree 6410/0311 te stempelen. Daarna heeft ze het met panpastel van kleur voorzien. De zelfde stempel, van de boom, heeft ze nogmaals gezet en nu met zwarte inkt. De bloemetjes van de boom heeft ze nog voorzien van een stip roze van een molotow marker. Onder de boom zitten nog vogeltjes gestempeld met de clearstamp silhouette birds.


Op de voorkant heeft ze nog een paar bloemetjes gestempeld met roze inkt en een banner gemaakt van een strook cardstock en een tekst. En rechts onder nog een paar papier bloemen. Bovenaan de kaart heeft ze er een touw omheen gehaald met een strik erin. en hier hangt een bedel aan.



Toch wel leuk om te zien hoe je deze stempel samen kunt gebruiken, met mica en stazon zwart is dat helemaal gaaf zoals je ziet !                                                   

zaterdag 28 juni 2014

Je bent een kanjer!

Tiets heeft deze keer een stoer meiden kaart gemaakt en daarvoor diverse Noortjes gebruikt. Sommige zijn met inkt bewerkt en andere met Gesso. Het afdrukje is een digi van Tiddly Inks..een ze heeft hem ingekleurd met copics markers. Om de digi heeft heeft ze met de sending messages stempel 6410/0025  her en der met bruine inkt nog wat gestempeld zodat het om het afdrukje heen niet te kaal is.


De basis is een vierkante kaart met aan de zijkant de franse lelie stans 6002/0291 en een kantje erlangs.Zo lijkt de kaart wat groter en is het niet altijd een standaard vierkante kaart die je maakt. Achter het afdrukje heeft Tiets de blauwe vierkante mal 6002/0147 geplakt. Alles is  uit kraft papier gestanst trouwens. Bovenin is  de hoekstans 6002/0148 geplakt met daaronder schuin een tekst 474.007.002 van dutch doobadoo.

Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand  Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Frame vierkant Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Hoek  Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand

Aan de linker bovenkant heeft ze de  postcard stempel 6410/0031 verwerkt met een stukje honeycomb softboard  478.007.001 en de ticket die gratis op de site van Noor!Design te downloaden is.In de hoek van de kaart heeft ze een toef bloemen geplakt met daardoor de filmpstrip 6002/0278  en de randmal 6002/0149  heeft ze gebruikt als blaadjes. Ook heeft ze her en der pijlen 472.309.002 geplakt.

Clear Stams - Sending Messages - Postcard Cutting stencil - Filmstrip 

Zo zie je welke stansen Tiets zoal cobineert bij haar kaart. Ze heeft een leuke stijl van kaarten maken, je haalt haar creaties er zo uit.

vrijdag 27 juni 2014

Enjoy The Sea

Ook Astrid is deze keer met de nieuwe lijn Under the Sea van Noor! Design aan de slag gegaan. Vooral rond deze tijd, het wordt prachtig weer, hoge temperaturen, lekker naar het strand, wie wil er dan niet een Beach Party :)


Voor de kaart heeft Astrid een shape art mal van Dutch Doobadoo gebruikt, art. nr. 470.713.110

Gebruikte Noor! Design artikelen :
Paper bloc Under the Sea, art. nr. 6011/0307
Wave rand golven, art. nr. 6002/0330
Schelp, zeester, schelphoorn, art. nr. 6002/0329
clearstamp Under the Sea, art. nr. 6410/0099
clearstamp Tropical Summer, art. nr. 6410/0097
blauwe mal Frame + 3 hoekjes, art. nr. 6002/0356


De clearstempel Tropical Summer is gebruikt op de blauwe mal Frame, deze is achter het afdrukje geschoven. Het kraft karton is van Joy! Crafts, art. nr. 8089/0206. Het krijtwit kraft karton is van CraftEmotions. Het afdrukje is van Magnolia - Seabreeze "Playing on the Beach Tilda" en ze is ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier.Rondom Tilda heeft Astrid weer Enamel Frantage gebruikt, kleur Shabby Blue, deze  past echt super mooi bij het papier.  Achter het afdrukje is de golfrand stans gebruikt, ook deze is bewerkt met distress inkt.


Ter versiering heeft Astrid bloemen, jute, touw, verbandgaasje en schelpjes gebruikt.Het verbandgaasje heeft ze bruin gemaakt met Distress Inktpad, kleur Walnut Stain. Het jute is een beetje speels op de kaart geplakt, de schelpen zijn gestanst uit kraft karton en gedistressed met Walnut Stain.  

Is toch wel leuk dat je ook spulletjes bij  je kaart kunt gebruiken zoals schelpen die je zelf haalt op het strand. Ook jute past er mooi bij...      



Paper Bloc - Under the Sea      Cutting & Embossing stencil - Under the Sea - Schelp / Zeester / Schelphoorn     Cutting & Embossing stencil - Under the Sea - Wave Rand Golven     Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Frame + 3 hoekjes     Clear Stamp - Tropical Summer     Clear Stamp - Under the Sea
   



























donderdag 26 juni 2014

Tropical paradise

Janet heeft vandaag een zomers kaartje om te laten zien. Wat zijn die kleuren toch heerlijk om naar te kijken, je word er echt vrolijk van.


Ze is begonnen om de achtergrond te maken. Dit heeft ze gedaan met de achtergrond clear stempel van de "Under the sea" serie 6410/0094 . Deze heeft ze met Versamark gestempeld en daarna met panpastel de kleurtjes gegeven. Vervolgens heeft ze een tekst op het label gestempeld met blauwe inkt. Deze heeft ze samen met een strik en een charm op de kaart geplakt.


Vervolgens heeft ze de golven gestanst. Het papier heeft ze in de stans laten zitten en toen met versamark er overheen gedept. Daarna de golven 6002/0330 uit de stans gehaald en er embossing poeder op gestrooid en verhit met de heattool. Deze heeft ze onderop de kaart geplakt en de onderste rand voorzien van wat touw met een knoop erin. Verder heeft ze er nog wat schelpjes, een mini flesje en wat sisal op geplakt.


De stans van de zeester 6002/0329 heeft ze uit parelmoer papier gestanst en bij de schelpjes en touw ook onderaan de kaart geplakt. Achter de golven staat nog een magnolia stempeltje die ze met L`Aquarelle van Sennelier heeft ingekleurd.

                       



Zie dat het ook leuk is om je stansen uit parelpapier of andere materialen te stansen. Zo krijg je weer een heel andere look en bij deze kaart past dat perfect.                    

woensdag 25 juni 2014

A Walk On The Beach

Hebben jullie dit leuke mdf label 6200/0153 van Noor! Design al eens gezien. Joyce heeft er een zee tafereeltje van gemaakt.


Als eerste het papier uitgezocht en het mdf label met een potlood er op overgetekend en uitgeknipt. Het papier is van Pion, een leuke maritieme serie. Ook het plaatje van het jongetje is van deze serie.


Onderaan heeft ze wat kant met schelpen geplakt en natuurlijk passen daar de stansjes van "Under The Sea" erg leuk bij. Ze heeft de schelpen van stans 6002/0329 gebruikt. Ook heeft ze wat dun touw gekrult er tussen door geplakt.



 Zo maak je een leuk label van mdf, je kan er elk thema van maken. Joyce heeft het voor haar man gemaakt die helemaal dol is op vissen samen met de haar kinderen.



Zondag 29 juni zal Joyce meenemen naar M en H Hobbyshop in Heerlen waar ze dan een demo geeft met Noor! Design en Dutch Doobadoo. Wie weet tot dan !



MDF - Label Cutting & Embossing stencil - Under the Sea - Schelp / Zeester / Schelphoorn

dinsdag 24 juni 2014

Veel liefs

Vandaag een tag met label gemaakt door Tiets. Hier een beschrijving wat ze zoal gedaan heeft. De ronde vlinderstans 6002/0322 is uit wit cardstock gestanst en  daarop 2 losse vlinders geplakt die uit het design papier gestanst zijn. Aan de zijkant heeft ze nog de notebookstans 6002/0259 geplakt. De tekst komt van een tag sheet  van Dutch doobadoo.


Deze Dutch doobadoo envelop mal rechthoek lang 470.713.004  is 1 van Tiets der favorieten.. Er kan eentag in geschoven worden zodat je een giftkaart kado kan geven op een originele manier. Ze heeft bovenin een stukje soft board honingraad geplakt wat beschilderd is met  gesso. Net als de hartjes 472.309.003  en de pijlen 472.309.002  trouwens.


De tag heeft Tiets ze;f  gesneden en met restjes papier beplakt. De filmstrip 6002/0278  is ook met gesso behandeld net als de tekst en het stukje ribbelkarton 8089/0215 . Een stukje touw eromheen om het wat stoerder te laten lijken en een klein paperclipje aan de tekst geschoven. Leuk om te maken, leuk om weg te geven!

Cutting & Embossing mal - Blauwe mal - Rond met vlinders

De ronde vlindermal heeft een mooi formaat zoals ze kunt zien, ook op een kado envelop past deze mooi. Ideaal ook om je tekst er midden in te stempelen of je plaatje te plakken

maandag 23 juni 2014

Demo Noor! Design Webshop


Jenine heeft een envelop gemaakt voor "de Coolste meester". Binnenkort is het einde van het schooljaar weer, dan wordt er vaak een bedankje aan de meesters gegeven. Wil je een leuke bon cadeau geven? Dan is een envelop daar ideaal voor.



Voor de envelop heeft ze designpapier van Studio Light gebruikt. Deze netjes uitgeknipt en in elkaar gevouwen. Op de donkergrijze strook in het midden de Dutch Doobadoo Mask Art Metal  1470.715.015 gelegd, hierop modeleer creme Silber Metallic gebruikt en dit even goed laten drogen.


Daarna uit Kraft cardstock de nieuwe Gears cirkel 6002/0367 gestansd die rond 25 juni in de winkels licht. Deze lichtjes bestempeld met VersaMark en daarna embossingpoeder Fran-táge Black erop gestrooid. Dit verhit je. In de Black zitten de zilver en goud stukjes ook verwerkt, het geeft een erg stoer effect. Daarna ook op de Softboard Art Bricks 478.007.006 wat Fran-táge gestrooid.


Daarna plak je het 3D plaatje op de envelop, dit is een stansvel van Studio Light - Industrieel. Nog een leuke tekst "Voor de coolste meester 6410/0082" gestempeld met VersaMark en daarna Embossingpoeder Silver erop gestrooid.


Ik heb een sluiting gemaakt door een brad uit de serie "Industrieel" van Studio Light erop te verwerken. De flap kan je hier achter laten vallen. Achter de brad heb ik nog een Kraft Gears 479.002.001 van Dutch Doobadoo verwerkt. Wil je deze envelop graag in het echt bekijken? Hij ligt op 28 juni op de demotafel van Jenine. Ze geeft dan een demo met de allernieuwste Noor! Design producten, waaronder deze nieuwe gears cirkel. Wie weet tot dan?






Clear Stamp - Teksten - Voor de liefste juf PRE-ORDER Juni - Cutting & Embossing stencil - Gears cirkel Mask Art - A5 - Metall 1 Laser Paper Art - A5 - Kraft - Gears Dutch Doobadoo - Softboard Art - Bricks 

Het is zeker de moeite waard om naar de demo te komen, er is van alles te zien en te leren...en natuurlijk ontzettend gezellig !