donderdag 30 april 2015

Noor! Design Challenge

We hebben Janet Blaauw deze keer gevraagd om een leuk patroon voor jullie te verzinnen voor de nieuwe Noor! Challenge. Want zoals jullie al vast wel weten is Janet daar erg goed in. En het is zeker geslaagd dat zul je zien!








Ze heeft een doosje getekend om chocolade reepjes, die je bij de Aldi kan kopen, leuk te verpakken en als cadeautje te geven.  Dit zijn pakjes van 5 reepjes waar we er twee van nodig zijn.


Maak het patroon volgens tekening en beschrijving.


Neem een stuk stevig cardstock of Kraft papier. Snijd dit op 13 x 15 cm. Ril de 13 cm op 1 - 2 - 7 - 8 cm. Draai het en ril op 1 - 2 - 13 - 14 cm. Knip nu de delen weg zodat je het patroon hierboven over hebt.

Vouw de rilranden  en leg het doosje weer open. Snijd een designpapier van 4.5 x 10.5 cm en plak dit op het doosje.


Stans er nu met de postzegelstans een cirkel uit. 
(zie foto hierboven)


Lijm de lange zijkant dicht en doe de chocolade erin. Vouw de boven en onderkant dicht. Maak dit doosje 2 X


Neem nu een cardstock of kraft papier van 28 x 13.5 cm Ril deze op 13.5 - 14.5 cm. Vouw de rillijnen en hier kunnen dan de doosjes in.


Beplakt de binnenkant met designpapier, doe een lintje ertussen voor de sluiting en plak de doosjes erop. Beplak de voorkant ook met design papier en ook hier doe je een lintje tussen. Nu kun je het doosje sluiten met een strik. Versier de voorkant naar eigen idee.

Wil je het patroon als PDF ontvangen dat kun je aanvragen via email bij joyce.martens@noortje-design.nl

Natuurlijk zijn de Noor meisjes met deze uitdaging aan de slag gegaan. Zie hier de resultaten en laat je inspireren:



Ineke

Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 mei 2015 door je bloglink toe te voegen aan Mr. Linky onderaan dit bericht. Heb je geen blog dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: 

You can join our challenge till the 30 of may 2015 by sending a picture from your creation including your name by email to: 
joyce.martens@noortje-design.nl

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 mei met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan  maart maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons deze gave mal:

6002/0381 Blauwe mal Open hart + vlinder

We gaan er weer vanuit dat jullie weer met zijn allen mee gaan doen met onze uitdaging. Heel veel succes!




woensdag 29 april 2015

Noor! Demo-Ochtend bij 't Scrap-Ateljeetje

 A.s. donderdag is het weer zo ver: voor de 4e maal wordt er bij 't Scrap-Ateljeetje een Demo-ochtend georganiseerd! Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij kunt u de nieuwste artikelen van Noor! komen bekijken en wat inspiratie opdoen aan de hand van diverse voorbeelden in 3 thema's


Say Cheese:


Botanical:


Afternoon Tea:
 Wie weet tot donderdag?

We gaan er een gezellige ochtend van maken,
Hartelijke groetjes,
Elly

Egmond aan Zee

Goedemorgen allemaal, 

Vandaag zet ik de clear stempels & seashore stansen in het spotlight en heb deze dan ook lekker veel op mijn lay-out verwerkt. 

Wij zijn dol op strand en zee dus genoeg foto's er voor om lekker mee te scrappen.


Ik ben begonnen met gestreepte 30,5 x 30,5 vel daar boven op heb ik een tweede vel geplakt nadat ik daar eerst een stuk van heb afgescheurd. 

6002/0419 SeaShore  Vuurtoren / meeuw  6002/0418 SeaShore  Anker / stuurwiel  /reddingsboei

Ik heb toen meerdere malen de notebook 6002/0259 stans uitgestanst in twee verschillende kleuren, en deze achter de gescheurde rand geplakt. Hier zie je nog een paar foto's van wat dichterbij:



Daarna heb ik ook de vuurtoren twee maal uitgestanst, de lichte kleur vuurtoren heb ik kapot geknipt omdat ik de lichtere stukjes op de donker blauwe vuurtoren wilde lijmen. Om de stans wat meer diepte te geven. 


De foto's die ik gebruikt heb zijn van een paar jaar terug toen we lekker aan het wandelen waren in Egmond aan Zee {mijn favoriete strand}.


Als je geen naaimachine tot je beschikking hebt kun je ook heel leuk met een pen een stik steekje maken op de randen van je lay-out. Ik heb dat gedaan bij de tekst zoals je hier boven ziet.


Ik hoop dat ik jullie geïnspireerd heb om ook eens een lay-out te maken met je Noor Design Stansen en andere materialen van Noor! Hele fijne dag allemaal.

Liefs 
 Noortje Design
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

          

dinsdag 28 april 2015

Wedding

Hallo allemaal ,

Zo, dat was even wennen vandaag zeg, brrrr. Na een paar dagen mooi weer met veel zon, was het vandaag een grijze en koude dag. Hopelijk gaat morgen het zonnetje weer schijnen. Maar niet getreurd, met dit weer heb je dan wel even de tijd om een kaartje in elkaar te flansen.

Ik ben deze keer begonnen met een trouwkaartje met de leuke nieuwe mallen uit de serie "just Married". De basis is gemaakt met een Dutch Doobadoo Shape Art mal. De grootste heb ik gesneden uit kraft karton, 1 slag kleiner uit wit karton en vervolgens nog 1 slag kleiner uit het design papier van Noor! Design "Spring".


Het plaatje heb ik van internet gehaald en geprint op glossy fotopapier. Vervolgens heb ik de kaart versierd met allemaal Noor! Design artikelen.

 6002/0395  Just Married Tekst

Ik kreeg vanmiddag de nieuwe Viewmaster stans, wowwwww ! Echt helemaal te gek. Dus gelijk maar op mijn kaart verwerkt. Ik heb hem uit wit karton gestanst, daarna geëmbost en vervolgens het opgehoogde gedeelte ingekleurd met PanPastel.

 6002/0429  Just Married Taart 6delig

Op een trouwkaart mag natuurlijk een weddingcake niet ontbreken. Ik heb bovenop de taart een plakparel in de vorm van een hart geplakt, de ribbellijnen heb ik bewerkt met Liquid Pearls White Opal van Ranger.


Rechtsboven heb ik de mooie hartenrand gebruikt. Natuurlijk heb ik alles weer een beetje bewerkt met witte Crackle Paint. Onder het bloementoefje heb ik de mooie swirl gedaan, ook deze is ingekleurd met PanPastel. Onder het geheel zie je aan de rechterkant nog een stukje van de mooie blauwe vierkante mal.

 6002/0359 Vintage Borders Swirl

Verder heb ik nog een stukje verbandgaas en een stukje kant gebruikt. Ik hoop dat ik jullie met mijn kaart weer een beetje heb kunnen inspireren. 

Wil je deze kaart in het echt bewonderen, dat kan natuurlijk, want 2 mei a.s. geef ik een demo bij HobbyVision en laat jullie daar alle nieuwe artikelen van Noor! Design zien.


Misschien tot dan!

Voor nu alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)