zondag 31 juli 2016

Sea You

Nu de vakanties in volle gang zijn hier in Nederland heb ik gekozen voor maritiem, Wat een heerlijk thema. En daar passen de stansen van Noor! natuurlijk pefect bij!

Ik heb gekozen voor een nieuw Dutch Doobadoo model kaart een tentkaartje 470.713.312. Super tof modelletje vindt je niet?


Hier een zij aanzicht van mijn kaartje zo kun je goed het model van deze mal zien. Tip: Als je een extra rillijn maakt in de boden kun je de kaart plat vouwen en gewoon in een envelop versturen.


Ik heb gekozen voor design papier uit Noor`s Favourites 6011/0710 
 Vaak hoef je niet echt papier van een thema te hebben maar kun je gewoon een favoriete design papier gebruiken wat van kleur geheel bij je thema past.


Deze Under the sea serie van Noor! design maakte mijn kaartje helemaal af. Zo leuk om met div. papiertjes en inktjes te spelen. 
Ook natuurlijk materialen zijn tof bij dit thema. Ik heb ook zelf gezochte schelpjes verwerkt!

 

Ook de Under the Sea stempel set kon de dans niet ontgaan... 


Alle randjes bewerkt met Dutch Doobadoo witte gesso.


Dit was weer mijn kaartje voor vandaag. Ik hoop dat jullie allemaal bij het zien van dit kaartje zelf ook leuke ideetjes hebben opgedaan.

Voor nu wens ik jullie nog een hele fijne dag toe!

Lieve groetjes, 

donderdag 28 juli 2016

Brushmarker Bloghop

Jullie hebben vast al de Winsor & newton Brushmarkers voor bij zien komen! Deze alcohol markers hebben een ideale brushpunt waar door ze nog fijner kleuren en blenden. Ons Brushmarkers designteam laat graag aan jullie zien wat voor mooi resultaat ze geven door middel van een bloghop.

Alles meiden hebben een afdrukje ingekleurd met de leuke stempelset 6410/0416 met stoere meiden. Is het geen te gekke set!

Hier vinden jullie alvast wat sneakjes:

Je start met hoppen bij het blog van Ineke.





Corry


Wat moet je doen om mee te doen aan de Brushmarker bloghop?
  • Hop van 28 juli t/m 30 juli langs alle blogs en laat er een leuke reactie achter.
  • Als je overal een reactie hebt achter gelaten kom je weer terug op het Noor! design blog en laat ook hier een reactie achter dat je hebt mee gedaan.
Onder alle bloghoppers verloten we een leuke prijs! Het wordt een leuke verrassing!

We hopen dat jullie allemaal gezellig zullen gaan hoppen langs alle blogs van de meisjes en dat we jullie hebben mogen inspireren. 

Heel veel plezier!


woensdag 27 juli 2016

Merry Christmas

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie weer een kaartje zien. Wat zijn er toch weer prachtige materialen van Noor! Design uitgekomen. Soms weet ik echt niet wat ik kiezen moet, te leuk allemaal.


Ik heb een kaart gemaakt met een mal die in het leuke pakket van Crafty Boutique 9100/0301 te koop is. 

9100/0301 Crafty Boutique secret garden

Gewoon een leuk kaart model waar je alle kanten mee op kunt. Deze mal is ook niet los te koop en echt alleen bij deze set. Dus die wil je toch niet missen.


Ik heb voor deze kaart de mooie kerstbloemen uit de serie one of a kind kerstset 6002/0584 gebruikt. een heel leuk set waar ook de blaadjes bij horen.


De swirls aan beide kanten komen van mal 6002/0576 en het mooie designpapier komt van paperblok 6011/0390.


Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart.

6002/0584 One of a Kind Kerstset

Wens jullie allemaal een hele fijne dag.

dinsdag 26 juli 2016

Bloghop Winnaar

De nieuwe collectie is echt weer een groot succes net als de bloghop. En dat zelfs in vakantie tijd. Echt geweldig!

De winnaar van de Bloghop geworden:

Graag je adres mailen naar joyce.martens@noortje-design.nl dan komt de prijs zo snel mogelijk naar je toe.

We zien je mail tegemoet en heel veel plezier ermee !
Tot de volgende Bloghop.

Memories


Dag dames.

Vorige week was Ineke Bezemer weer een dagje bij Noor & Zo om de laatste nieuwe Noortjes te demonstreren. Ik krijg altijd zoveel inspiratie van haar. Ik ben dus gisteravond gauw aan de slag gegaan met de nieuwe Noor! Design No End Border mal met de libelles die op me lag te wachten. De naam "No End" zegt het al, deze mal blijft aan de onderkant aan je kaartpapier zitten.


Ik heb de mal uitgestanst en deze gemat op een stuk designpapier. In het hoekje heb ik een toef met rolroosjes en blaadjes gemaakt.

  

Rondom de kaart heb ik een hele fijne blauwe Noor! randmal gebruikt als finishing touch.



Het mooie designpapier van deze kaart komt uit de Noor! Design Crafty Boutique set. De leuke labels zijn ook gemaakt met een blauwe Noor! mal. Een kantje en een stuk koord eraan en steek ze maar achter je andere mallen op je kaart.


Het frame is ook een nieuwe blauwe Noor! mal dien u in de winkels ligt. Hier past precies een vintage plaatje in. Ik heb deze mal als een soort label achter de No End Border gestoken, zoals ik gezien had bij Ineke..... ;-)

Liefs,

Jolanda

maandag 25 juli 2016

Happy Birthday

Hallo allemaal,

Wat blijft het toch leuk om creatief bezig te zijn. En zeker als er elke keer weer leuke spullen uitkomen. Neem nu de prachtige  blauwe stansmal. Op deze kaart heb ik deze uit glitterkarton gestanst en doormidden gesneden.


De halve delen heb ik op de binnenkant geplakt. Zo lijkt het net een hekwerk. In het midden zitten nogt de leuke poezen die ik met een Vintage Flourish heb gemaakt.

6002/0563 Blauw Hek groot

De basiskaart is van Kraft en daarop heb ik designpapier geplakt van het baby paper bloc 6011/0704
De vorm van de kaart is een stencil van Doobadoo. 


Op de uitgestanste blauwe mal heb ik nog de klimop bladeren - autumn 6602/0456 verwerkt met daarop de crafty coctail bloemen 6004/0005.

6002/0456 Autumn klimop

Dit zijn stempels en stansjes. Zo kun je in allerlei kleuren de bloemen maken. Ook de bingo kaartjes 6410/0029  heb ik weer voor de dag gehaald. Die blijven toch leuk om te gebruiken.,


Aan de linkerkant van de kaart heb ik de tekststans  Happy Birthday 6002/0296 gebuikt. En ook zitten aan deze kant weer de crafty coctail bloemen.

6002/0296 Happy Birthday rand

Ik vond het weer leuk om te maken, en graag tot een volgende x

zondag 24 juli 2016

Zomaar

Goedemorgen allemaal. Vandaag weer een kaartje met lekker veel Noor!


Het kaartje gemaakt met een shape art mal van Dutch Doobadoo. Ik heb gekozen voor zwart, wit cardstock en Noor! design design papier.


Ook de nodige snijmallen gebruikt voor dit kaartje zoals One of a Kind - Kerstset hert - 6002/0584, Viewmaster 6002/0451 en Ovaal (4stuks) 6002/0304


Mo Manning ingekleurd met 'l Aquarelle van Sennelier.
Blijft tof om mee te werken.

Ik hoop dat jullie weer wat inspiratie hebben opgedaan bij het zien van dit kaartje.

Lieve groetjes, 

donderdag 21 juli 2016

Noor! Design Bloghop - Augustus Release

Zelfs in de vakantie zijn we bij Noor! niet te stoppen en komt er weer een TE gekke collectie uit. Deze keer ook het Noor! Design magazine en een nieuw uniek product "Crafty Boutique".

Voor meer informatie over het Noor! Design magazine kunt u op onze website terecht. Klik op het onderstaande logo. Voor maar 10,- per jaar ontvangt u het blad 4 keer in uw brievenbus!



Hier een overzicht van de nieuwe collectie van augustus.




De Noor meisjes zijn voor jullie alweer aan de slag gegaan met deze nieuwe spulletjes. Stuk voor stuk laten lichten ze een nieuw artikel uit en laten jullie heel veel leuke mogelijkheden hiermee zien. Daarom hebben we hier een bloghop aan verbonden. 

Hier vinden jullie alvast wat sneakjes:

Je start met hoppen bij het blog van Ineke.







We hebben aan deze release ook weer een bloghop verbonden.


Wat moet je doen om mee te doen aan de bloghop?
  • Hop van 21 juli t/m 23 juli langs alle blogs en laat er een leuke reactie achter.
  • Als je overal een reactie hebt achter gelaten kom je weer terug op het Noor! design blog en laat ook hier een reactie achter dat je hebt mee gedaan.
Onder alle bloghoppers verloten we een leuke prijs! Het wordt een leuke verrassing van Noor! Design.

We hopen dat jullie allemaal gezellig zullen gaan hoppen langs alle blogs van de Noor! meisjes en dat we jullie hebben mogen inspireren. 

Heel veel plezier!